4. semmittevéssel töltött nap...

Valahogy mégis sikerült messzemenően haszontalanul töltenem ezt a pár napot. Már nagyon elegem volt a melóból, biztos ez is közrejátszik abban, hogy péntek óta punnyadok és filmezek... :D

Ma elmegyek útlevelet csináltatni, meg bevásárolok Párizsra (kell vennem egy csomó zacskós levest, mert kint irtó drága lesz minden :DDD), aztán váltok eurót is (ha végre megjön a fizum...)

Most iszom még egy kávét, közben pedig átolvasom a Mágia Őrzőjét, hogy aztán nekiláthassak a 6. fejezetnek. Kicsit el vagyok most veszve ezzel... Elég rapszodikus ugyanis a lelkesedésem - és bevallom, az sincs rá jó hatással, hogy nem nagyon kapok az eddigi fejezetekre reakciót. Ami tulajdonképpen bajnak nem baj, csak így lassabban fogom megírni :) Mindig azzal jönnek, hogy magamnak írjak, a saját szórakoztatásomra... és ezt így is csinálom, de mégiscsak feldobja az embert, ha az látja, hogy másoknak is örömet, izgalmat szerez azzal, amit csinál. 

Lehet, hogy a HP-t is újra kéne olvasnom, attól is mindig fellelkesülök :) de most így utazás előtt nem sok értelme lenne.

Annyira durva, hogy már február közepe van.

Most vasárnapig Párizs.

Utána két hét meló - ami egész gyorsan fog telni, mert Állásbörzét szervezek, és ha van valami, amiért izgulhatok, hogy jól alakul-e, akkor az egy ilyen esemény...

Utána meg már itt is van a 28-a, amikor eldől, hogy megműtik-e a szemem.

Fura, azt a forgatókönyvet eddig fontolóra sem vettem, hogy mi van, ha nem műtik meg. Vagyis épp csak annyi gondolatot szenteltem rá, hogy hmm, hát akkor csináltatok egy fasza szemüveget.

De ugye ez azt is jelenti, hogy dolgozom a rákövetkező hétben - ami pedig azt jelenti, hogy hamarabb mondok fel, hamarabb megyek ki a barátomhoz. Minden korábbra csúszik.

Ami tulajdonképpen jó. Még ha nem is lesz tökéletes a látásom,legalább hamarabb húzhatok el innen. :D Ráadásul több pénzem is marad - egy szemüveg még mindig olcsóbb, mint a műtét.

Tehát végül is mindkét verziónak megvan a maga szépsége.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések