aprócska helyzetjelentés


kicsit sikerült ismét eltűnnöm. elég sok dolog történt az utóbbi két hétben, nem is voltam nagyon gép előtt melón kívül.

a leglényegesebb változás, hogy a barátom kiköltözik Angliába. ez pedig rengeteg dolgot von maga után...

most hétfőn derült ki, hogy megy, és már csak három nap, és utazik is. ez a hét arról szól, hogy kiköltözünk az albiból, rendbe rakjuk a dolgainkat, és előkészítünk mindent ahhoz, hogy ő ki, én pedig hazaköltözzek. nagyon zűrös és sűrű napjaink vannak-voltak, mivel ez most nem "csak" annyi, hogy egyik lakásból a másikba visszük a cuccainkat.

mivel van két irtó rossz kiskutyánk, az albiban újra kell tapétázni, illetve az ágyat is szétrágcsálták, ezért azt is kicsit ki kellett javítani - viszont eddig meglepően hatékonyak vagyunk. holnap még gyorsan festünk egyet, aztán már tényleg csak a hagyományos költözős dolgok maradnak. remélem.

aztán elvileg márciusban én is megyek utána. de addig is nagyon furcsa lesz ez a pár hónap. már most érzem, hogy nagyon fog hiányozni, és bármikor, ha kicsit magamra maradok a gondolataimmal, jól el is szomorodom :(

na de mindegy, ilyen az élet.

az írás tekintetében ez viszont jó hír, mert otthon sokkal jobban szeretek és tudok is írni, mint az albiban. úgyhogy esélyes, hogy meglesz ennek a jó oldala is. 

most A Mágia Őrzőjén lesz a hangsúly. a következő néhány fejezet gördülékenyebben fog jönni, karácsonyig felkerül kb. a 17-ig fejezetig biztosan.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések