Frissítés + írás

Felkerült A Mágia Őrzője második fejezete is :) 

Hétvégén pedig írok végre. Kicsit sűrű volt az elmúlt időszak...


Egyre kevésbé bírok a seggemen maradni. Napról-napra érzem, hogy el akarok menni innen.

Imádom a lányokat a cégnél, imádom, hogy hasonlóan látjuk a helyzetet is, és hogy összetartóak vagyunk. Azt hiszem, ez kevés munkahelyen van így. 

Sokat elárul, hogy az a két lány, akik a legközelebb állnak hozzám, szintén hónapok óta a felmondást fontolgatják. Nekik szarabb a helyzetük - különösen az egyiküknek -, én szerencsére inkább csak kívülről nézem a dolgokat, mert ki tudtam belőle szakadni. De idő kérdése, hogy mikor fognak be valami ostobaságba... (már kezdik egyébként... olyan feladatot kaptam erre a hétre, hogy ég a pofámról a bőr kb)

Az éltet, hogy nemsokára vége. Legjobb esetben március elején, legrosszabban júliusban - de mégis, belátható időn belül. 

Ráadásul az a baj, hogy kezd erősödni bennem az érzés, hogy ennél a cégnél éppenhogy negatívumnak fog számítani, ha sokáig kitartok. Azt látom, hogy pár hónap múlva olyan rossz hírneve lesz a szakmában, hogy kifejezetten gázul fog mutatni az önéletrajzomban. Ezt pedig nem akarom megvárni.

A szemműtétemen múlik minden. Maradnom kell, mert ebből lesz meg rá a pénzem. Ha meglesz rá a pénz, és a műtét is megtörténik, akkor meg azért kell maradnom, mert a vizsgálatok miatt nem költözhetek még ki Angliába. Áh. Ki kell erre találnom valamit. Remélem, hogy jövő héten tudnak valami bíztató megoldást adni az alkalmassági vizsgálaton, ha vázolom a helyzetem :D

Már néztem kinti lakásokat is, vannak nagyon kis helyesek... de ehhez már nyilván az kell, hogy legyen egy biztos helyem, munkám, pénzem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések